Stijl

Hoewel veel mensen precies weten hoe ze hun nieuwe badkamer zouden willen inrichten, wordt, indien gewenst, meegedacht. Bij een eerste bezoek wordt er gelet op de stijl van de inrichting. Op grond hiervan wordt een advies gegeven. Bij een gezamelijk bezoek aan de showroom wordt de klant tevens een hoop tijd en frustratie bespaard. Door jaren lange ervaring wordt een passend en degelijk advies gegeven, waarbij de verhouding prijs/kwaliteit in balans is. 


Ontwerp

De eerste stap in de richting van de nieuwe badkamer is het nemen van de maten van de bestaande badkamer. Vervolgens wordt er een situatietekening gemaakt, die uitgebreid wordt besproken met de klant (wensen, ideeën en eventuele aanpassingen) . Daarna kan op de laptop binnen zeven minuten een ontwerp-presentatie gerealiseerd worden, die ter plekke bekeken kan worden met de beamer. Zo wordt een goed beeld verkregen met betrekking tot de indeling van de ruimte.

Dit oriënterend adviesgesprek duurt circa anderhalf uur.

Showroom

Wanneer de gewenste badkamer eenmaal in beeld is gebracht, is het tijd om een bezoek te brengen aan de sanitairshowroom. Deze afspraak wordt door ons verzorgd, op een tijdstip wanneer u het uitkomt. Ook 's avonds! Het eerder vervaardigde ontwerp wordt, voorafgaand aan de afspraak verstuurd naar de adviseurs. Zij kunnen zich dan beter voorbereiden zodat er geen tijd verloren gaat. Vergeleken met een bezoek op de "bonnefooi" is er dan al heel wat werk vooruit gedaan. Na het showroombezoek, wat zo'n twee uur in beslag neemt, krijgt de klant, de offerte thuis.
 

"Werken vanuit de situatie, met zo min mogelijk schakels ertussen, is het devies!"


Vrijblijvend en eerlijk

Het vervaardigen van een ontwerp, het showroombezoek en het opstellen van een offerte is allemaal vrijblijvend. Het is aan de klant om vervolgens te bepalen of er wordt ingegaan op de offerte.

Peter Verkerk : "Afgezien van de te gebruiken materialen wordt er te allen tijde gewerkt met een open begroting. Dit is duidelijk en eerlijk richting de klant. Het gebeurt ook vaak dat mensen zelf meehelpen, omdat ze het leuk vinden en daarmee geld kunnen besparen. Dat vind ik prima! De materialen in de bedrijfsbus zijn speciaal zó geordend dat mensen er makkelijk de weg in vinden."